Diensten

Foto & video
Iphone

Foto & video

Verkoop - Verhuur

1 beeld vertelt meer dan 1000 woorden. Een professionele reportage van IFIRMA geeft dan ook de verkoop of verhuur van uw eigendom een boost. Een excellente selectie van de foto’s of prachtige video wordt opgeleverd om zowel online als offline te kunnen schitteren.

Vraag nu aan Vraag offerte aan

360°-FOTOGRAFIE

Een virtuele rondleiding maken vanuit de zetel? Dit is perfect mogelijk via de 360°-fotografie. Met een gespecialiseerd toestel zorgen we voor een haarscherp resultaat.

HOOGTESTATIEF

Hoogtefoto's zorgen voor een unieke meerwaarde. Zo zijn ligging, vorm van perceel en omgeving doorslaggevende factoren. Met het statief tot 14(!) meter hoogte, verzorgen wij de hoogtefoto's aan hoge kwaliteit.

FOTO & VIDEO OP MAAT

Ook voor een project op maat kunnen wij u bijstaan met onze foto- en videografiediensten.Werkwijze van foto & video:

Stap 1:
AANVRAAG PLAATSEN EN PLAATSBEZOEK INPLANNEN

Een aanvraag plaatsen gaat snel en eenvoudig!
Neem hiervoor contact op met onze klantendienst of dien je aanvraag online in.

Onze klantendienst zal je aanvraag spoedig behandelen en zal je binnen de 48 uur contacteren voor een afspraak. Standaard voorzien wij een afspraak binnen de 5 werkdagen na je aanvraag. Je ontvangt tot slot een bevestiging van de afspraak per e-mail.

Stap 2: Voorbereiding plaatsbezoek

Uiteraard is het aanbevolen om je woning goed voor te bereiden voor de foto- en/of videoreportage.

We zetten enkele tips op een rijtje om geslaagde foto's te maken:

  • Opgeruimd staat netjes
  • Ruim je woning op vooraleer we langskomen. Een ordelijk huis of appartement creëert een gevoel van ruimte en rust.
  • Sfeer en gezelligheid
  • Breng wat extra sfeer in huis. Een goedgevulde fruitschaal, een bos bloemen of een plant maken jouw woon- of eetkamer net dat tikkeltje gezelliger. Als je een open haard hebt, kan je deze in de winter gerust aansteken. Ook brandende kaarsen of andere sfeerverlichting zorgen voor aangename foto’s.
  • Haal persoonlijke zaken weg
  • Wens je persoonlijke zaken niet op de foto? Hou deze dan uit het zicht of berg ze op.

Stap 3: Plaatsbezoek

De fotograaf start iedere reportage met een verkennende rondleiding. Zo krijgt hij een zicht op de belangrijkste kenmerken van het pand. Een fotoreportage duurt gemiddeld 1 uur ter plaatse, voorzie voor een videoreportage extra tijd afhankelijk van de opdracht.

Stap 4: Nabewerking (editing)

Na de reportage gebeurt een selectie van de beelden. Die worden met krachtige software geoptimaliseerd met behoud van de realiteit. Tijdens deze bewerking streven de fotografen er naar om het beste uit het pand te halen. Door dagelijks bezig te zijn met vastgoed in beeld te brengen, zal onze fotograaf alle pluspunten naar boven brengen.

Stap 5: Faturatie en oplevering

Bij een fotoreportage worden gemiddeld 15 tot 30 foto's opgeleverd afhankelijk van het pand. Voor een video wordt een afgewerkte video opgeleverd met een gemiddelde duurtijd van anderhalve minuut. De oplevertermijn voor fotografie kunnen we garanderen op maximaal 2 werkdagen. De termijn tot een afgewerkt video is steeds in samenspraak met de opdrachtgever. Je ontvangt via e-mail (downloadlink) de foto's in 3 verschillende formaten.

Nog vragen?

Ga naar de FAQ - pagina