Offerte aanvragen

Plaatsbeschrijvingen
EPC
ASBESTATTEST
Elektrische keuringen
Vastgoed in beeld

We nemen binnen de 2 werkdagen contact met u op.

Bedankt voor het vertrouwen in IFIRMA.

Vul de ontbrekende velden in.
Fotografie & Video

Vastgoedfotografie

Een professionele fotoreportage met foto’s van zeer hoge kwaliteit brengt uw woning uniek in beeld. Wij bezorgen u een volledige fotoreportage in drie formaten, klaar voor publicatie.

Bekijk portfolio
IFIRMA - Vastgoed In Beeld - Vastgoedfotografie
IFIRMA - Vastgoed In Beeld - Vastgoedfotografie
IFIRMA - Vastgoed In Beeld - Vastgoedvideo
IFIRMA - Vastgoed In Beeld - Vastgoedvideo
Fotografie & Video

Drone foto- & video

Vanuit de lucht kunnen we uw vastgoed vanuit een heel ander perspectief in beeld brengen. Dankzij onze drone krijgt u in één oogopslag ook een prachtig zicht op de omgeving.

Bekijk portfolio
Fotografie & Video

Hoogtefotografie

Vanuit de lucht kunnen we uw vastgoed vanuit een heel ander perspectief in beeld brengen. Met ons hoogtestatief maken we beelden tot op 14 meter hoogte voor een optimaal resultaat.

Bekijk portfolio
Fotografie & Video

Matterport

Aan de hand van de hoogtechnologische scanner van Matterport bouwen wij een interactief 3D-model van uw vastgoed waar u eenvoudig virtueel in kan rondwandelen.

Bekijk portfolio
Fotografie & Video

Plattegronden

Wij kunnen uw woning voor u opmeten of gaan op basis van de door u aangeleverde (bouw)tekening aan de slag. Wij leveren vervolgens een 2D en 3D plattegrond. Het bezorgt u een zeer professionele manier om de woning voor te stellen aan uw klant.

Bekijk portfolio
IFIRMA - Vastgoed In Beeld - Plattegronden
IFIRMA - Vastgoed In Beeld - Plattegronden
IFIRMA - Vastgoed In Beeld - Virtual staging
IFIRMA - Vastgoed In Beeld - Virtual staging

Wat kan u verwachten?

Stap 1

Bestelling en inplanning

Na ontvangst van de opdracht nemen we binnen de 48u contact op om een datum voor het plaatsbezoek vast te leggen.

Standaard voorzien wij dan ook het plaatsbezoek binnen de 2 à 5 werkdagen na de bestelling.
Hierna zal er een bevestigingse-mail verzonden worden met de afgesproken datum en uur.

U ontvangt eveneens een toelichting hoe u zich optimaal kan voorbereiden op het plaatsbezoek, met onder andere een brochure hoe u uw pand fotoklaar kunt maken. Deze voorbereiding is zeer belangrijk om het beste resultaat te bekomen.

Stap 2

Plaatsbezoek

Onze fotograaf zal indien nodig de sleutel ophalen op uw kantoor en daarna ter plaatse komen bij het pand.

Er dient eerst gezorgd te worden dat het pand fotoklaar is, door nog enkele zaken op te ruimen, de lichten aan te steken of enkele toffe, creatieve elementen toe te voegen (vb. de haard opzetten).

Daarna volgt onze fotograaf een script om zeker te zijn dat elke ruimte voldoende in beeld gebracht wordt. Ruimtes zoals toiletten en kleine technische ruimtes worden standaard niet gefotografeerd. Tenslotte worden ook buitenfoto's genomen.

Stap 3

Levering en facturatie

Na het plaatsbezoek gaat onze fotograaf aan de slag om een selectie te maken van de beste foto's en om deze foto's na te bewerken. Zo worden alle foto's in HDR (High Dynamic Range) bewerkt om een zowel donkere als lichte delen zeer goed weer te geven.

De foto's worden in 3 formaten opgeslagen, klaar voor publicatie op uw website of sociale mediakanalen. 
Op uw verzoek kunnen wij de foto's ook meteen met uw logo erop aanleveren.
‍‍
De foto's zullen binnen de 2 werkdagen na het plaatsbezoek worden overgemaakt via e-mail. U krijgt een link naar een online platform waar u de foto's kunt downloaden naar uw eigen computer. De factuur wordt u achteraf bezorgd, eveneens via e-mail.

Veelgestelde vragen

Dien ik voorbereidingen te treffen?

Bij het maken van een foto - en videoreportage is het aan te raden bepaalde voorbereidingen te treffen. Zo is het aan te raden de woning foto - en videoklaar te maken. Dit kan door enkele kleine ingrepen zoals de kussens opschudden, lakens strak maken en overbodige spullen wegnemen. Daarnaast kunnen ook bepaalde extra’s worden geplaatst zoals bloemen. De huisfotograaf zal tijdens het plaatsbezoek nog tips geven waar nodig.

Hoe lang duurt een plaatsbezoek?

De duurtijd is volledig afhankelijk van de grootte van het pand. Gemiddeld wordt 1 uur voorzien per plaatsbezoek voor fotografie, maar dit is voor iedere opdracht verschillend. Voor video wordt minstens 1 uur gerekend, al loopt een plaatsbezoek snel op tot 2 uur en voor projecten al snel tot een halve dag.

Kan de reportage doorgaan bij slecht weer?

De fotoreportage kan bij ons altijd doorgaan. Hiervoor geven we onze klanten bepaalde garanties. Benieuwd hoe we dit doen? Neem dan zeker contact op. Bij de opname van een video heeft het weer wel invloed. Bij te slecht weer kan beslist worden om de opname te verplaatsen naar een beter moment.

Kan er rekening gehouden met privacy of discretie in opdrachten?

Een discrete opdracht bij IFIRMA is mogelijk. Indien enkel bepaalde roerende goederen onherkenbaar moeten gemaakt worden kan dit door extra edit-werk te voorzien. Een volledig discrete opdracht is een reportage op maat. Hiervoor neemt u contact op met een account manager.

Wat is de levertermijn voor een reportage?

Bij de aanvraag van een fotoreportage zal het plaatsbezoek steeds binnen de 5 werkdagen worden ingepland. Om de foto’s perfect te kunnen afwerken voorzien we de oplevering binnen de 2 werkdagen na het plaatsbezoek. Voor video kan geen eenduidige termijn worden voorzien. De termijn is afhankelijk van het project en het weer. Houd rekening met een iets langere verwerkingstermijn, want een video is volledig à la carte.

Zal de fotograaf elke ruimte fotograferen?

De fotograaf zal alle ruimtes fotograferen die volgens een intern script worden bepaald. Dit script houdt rekening met alle ruimtes die in beeld dienen gebracht te worden bij de verkoop of verhuur van een woning. Een toilet en kleine technische ruimte zijn voorbeelden van ruimtes die worden uitgesloten.

Gelden andere voorwaarden bij foto & video op maat?

Afhankelijk van het type opdracht kan de termijn van uitvoering en oplevering verschillen van een standaard reportage. Daarnaast heeft maatwerk ook een ander prijskaartje. Neem contact op om onze vanafprijzen te verkrijgen of een offerte te laten opmaken voor uw specifiek project.

Wat wordt bedoeld met foto & video op maat?

Maatwerk houdt in dat de fotograaf geen standaard werkwijze kan volgen zoals bij een reportage van een residentieel pand. Voorbeelden zijn vastgoedprojecten, interieur met detailfotografie, handels en bedrijfsruimtes, product- en personeelsfotografie.

Laat u bijstaan
Laat u bijstaan
Hulp nodig?

Laat u bijstaan door het IFIRMA team.

IFIRMA kan u 150 jaar gezamenlijke ervaring aanbieden en blijft investeren in vooruitstrevende tools en processen.

Onze deskundigen worden intensief getraind en maken dagelijks gebruik van onze intern ontwikkelde tools.

DIENST PLANNING

Joyce

Ontdek onze andere diensten