Diensten

Elekrische keuring
Iphone

Elektrische keuring

Verkoop en nieuwbouw / renovatie

Elke elektrische installatie moet gekeurd worden volgens de AREI normen bij elke

  • ingebruikstelling
  • wijziging
  • verzwaring
  • uitbreiding
Nadien moet de installatie om de 25 jaar opnieuw gekeurd worden.

Bij verkoop van de woning moet je een geldig gelijkvormigheidsverslag kunnen voorleggen. Als dat verslag niet aanwezig is, moet de installatie gekeurd worden.

Wanneer de installatie niet in orde is (negatief keuringsverslag), moet de installatie in orde worden gebracht, gevolgd door een herkeuring.

Vraag nu aan Vraag offerte aan

SNELLE SERVICE

Door de centrale ligging van onze 3 kantoren en het volledige team hebben we als troef om op een korte termijn een afspraak te kunnen inplannen.

ERVARING

Onze deskundigen zijn ervaren vakmensen die de nodige professionele opleidingen genoten en steeds bijscholen.

PERSOONLIJKE TOELICHTING

Onze dienstverlening stopt niet bij het opleveren van het attest. Bij vragen en/of opmerkingen staan we je graag bij met onze expertise.Werkwijze van elektrische keuring:

Stap 1:
Aanvraag plaatsen en plaatsbezoek inplannen

Een aanvraag plaatsen gaat snel en eenvoudig!
Neem hiervoor contact op met onze klantendienst of dien je aanvraag online in.

Onze klantendienst zal je aanvraag spoedig behandelen en zal je binnen de 48 uur contacteren voor een afspraak. Standaard voorzien wij een afspraak binnen de 5 werkdagen na je aanvraag. Je ontvangt tot slot een bevestiging van de afspraak per e-mail.

Stap 2: Voorbereiding plaatsbezoek

Om het plaatsbezoek vlot te laten verlopen hebben we een infodocument opgemaakt voor de eigenaar van het pand. Klik hier om dit te raadplegen.
Dit document geeft aan hoe je het plaatsbezoek kan voorbereiden om dit vlot te laten verlopen.

Stap 3: Plaatsbezoek

Tijdens het plaatsbezoek zal de deskundige de nodige testen en vaststellingen doen om het keuringsverslag te kunnen opmaken. Om de testen en vastelling te doen zal het volledig pand toegankelijk moeten zijn. De elektrische installatie zal ook worden uitgeschakeld tijdens het plaatsbezoek.

Stap 4: Facturatie en oplevering

Nadat het attest werd gefinaliseerd, zal het definitieve attest samen met de factuur per e-mail worden verstuurd. Het definitief attest zal je standaard binnen de 2 werkdagen na plaatsbezoek worden overgemaakt.

Nog vragen?

Ga naar de FAQ - pagina