Ontdek nu het MyIFIRMA platform

Dé oplossing voor het aanvragen en beheren van al uw vastgoeddiensten!

video

3 EENVOUDIGE STAPPEN

Via MY IFIRMA kunt u zeer eenvoudig keuringen aanvragen en beheren.
1. AANVRAAG

Met ons gebruiksvriendelijk aanvraagformulier kunt u in enkele minuten een keuring aanvragen. Geen complexe formulieren én bovendien werkt alles perfect op uw tablet of smartphone.

2. VERWERKING

Onze medewerkers behandelen uw keuring zo snel mogelijk. Alles verloopt digitaal, zodat wij direct aan de slag kunnen. U kunt de status van uw keuringen online in één oogopslag bekijken in een handig overzicht.

3. AFLEVERING

Wanneer de keuring uitgevoerd is, kunt u online een digitale versie van het attest raadplegen zodat u geen kostbare tijd verliest. De papieren originelen worden u per post bezorgd, samen met de factuur.
process 2


DIGITALE REVOLUTIE

Met MY IFIRMA ontstaat een nieuwe, digitale manier van werken.

Heeft u er ooit bij stilgestaan hoeveel tijd u verliest met het verwerken van paperassen? Dat is nu verleden tijd. Snel een attest zoeken voor een klant? Laat die ladekast maar dicht. Met een eenvoudige zoekopdracht op MY IFIRMA vindt u direct wat u zoekt. Downloaden en klaar! Wij bieden u structuur, zodat u zich kunt focussen op uw core business.


process 3


SNELLER EN EFFICIËNTER

Efficiënter vastgoedkeuringen aanvragen? Dan is MY IFIRMA iets voor u.

Gefascineerd door snelheid? Wij bouwden een online platform om het beheren van uw keuringen een stuk eenvoudiger te maken. Keuringen aanvragen en opvolgen ging nog nooit zo vlot. Van zodra wij een keuring afgewerkt hebben, krijgt u onmiddellijk een email ter informatie en kunt u uw attest direct downloaden.

AANVRAAG WIJZIGEN

Wilt u gegevens wijzigen nadat een aanvraag verstuurd is? U kunt de aanvraag online wijzigen en dit tot de keuring effectief ingepland is.

DUPLICAAT AANVRAGEN

Heeft u een duplicaat nodig van een origineel attest? Via MY IFIRMA vraagt u deze in één klik aan. Nog eenvoudiger kan niet!

GERELATEERDE KEURINGEN

Heeft u een keuring aangevraagd bij een pand, maar komt er plots nog een keuring bij? Met twee keer klikken vraagt u een gerelateerde keuring aan.

COMMISSIE BEHEREN

Een handig overzicht van uw commissie is beschikbaar, zo kunt u snel opvolgen op welke commissies u recht heeft en of deze al uitbetaald zijn.

RESPONSIVE WEBDESIGN

De website is volledig responsive waardoor het niet uitmaakt op welk toestel u MY IFIRMA bekijkt; het ziet er altijd goed uit!

VOLLEDIG GRATIS

Het gebruik van MY IFIRMA is volledig gratis! Geen verborgen kosten, geen abonnementskosten, geen premium upgrades. Alles is onmiddellijk beschikbaar.

7/7 SUPPORT

Omdat het MY IFIRMA-platform volledig in-house ontwikkeld is, staan wij zelf garant voor uitstekende support en dat 7 dagen op 7.

VEILIG

MY IFIRMA is alleen toegankelijk via een beveiligde HTTPS-verbinding. Daarnaast kunt u 2-staps authenticatie inschakelen zodat uw account nog beter beschermd wordt.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

  • Sinds ik met IFIRMA samenwerk, worden mijn verkoopdossiers veel vlotter afgewerkt. Daardoor heb ik veel meer tijd om mijn portefeuille te beheren en mijn klanten een extra service te bieden. Ik vraag mijn keuringen aan via mijn MY IFIRMA-account en dat verloopt zeer vlot.
  • De service van IFIRMA is uitstekend! Alles verloopt steeds naar wens. MY IFIRMA is erg gebruiksvriendelijk.
  • Een keuring bij IFIRMA is meer dan alleen de keuring. Het aanvragen van een keuring via het MY IFIRMA-platform verloopt uitzondelijk vlot. Daarenboven is de service uniek.
client

STEVEN V.
Vastgoedmakelaar

client

SABINE K.
Vastgoedmakelaar

client

PETER M.
Vastgoedbeheerder

START VANDAAG NOG!

Wij werken er elke dag aan aan om uw samenwerking met IFIRMA zo aangenaam mogelijk te maken.
Daarom nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek, waarbij wij tot bij u komen en u een live demo geven.
Neem hiervoor contact op met ons.


Contacteer ons

VRAAG UW PRO-ACCOUNT AAN

Vul het registratieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u